Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sudda, sudda, sudda,


Min penna just nu



Jag suddar aldrig


Ord blir så tydliga då


Sanningar mer synliga än önskat,

Min penna är nuet, inget bakåt, och heller ingen framtid

Utan att ångra eller försköna, blir det precis som man tänkte

Därför suddar jag aldrig




Fri vers av chrissie
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-15 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra! ...
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie