Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mig extra exalterad, spirituellt spirande istället för exotiskt eko-nomisk. Så här håller man koll på såväl det yttre verklighetestrogna livet såväl som det inre själslivet.


Min hjärna är inlagd i sirap, inte i sprit







Jag har hårddisken i huvudet
huvudet har jag under armen
armen har jag runt kudden
kudden har jag i sängen
i sängen på kudden ligger jag




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-15 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP