Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vildhästen

din doft omger mig
och just nu
är du nära

men hur håller man fast
en vildhäst
utan att skada
dess innersta väsen?

jag säger:
om jag dör
hur ska jag hitta dig?

du svarar:
min vän
var inte orolig
vart du än går
så är jag redan där




Fri vers av Aisha VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-10 11:07



Bookmark and Share


    Dutchess
Det här var det väldigt fint och enormt vacker*ryser*
2006-02-13

  HaBiBi
jag vet inte vad det var men jag fick en rysning av denna text!!
sååå vacker!
2006-02-11

  Ali D VIP
mmmm

Friheten är omöjlig att tämja.

Den rör sig fritt var den vill.

Efter Allah älskar jag den mest
2006-02-10

  Jessica Ebbesson
Vackert!
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP