Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt - skriven innan det kom bud om att den arktiska isen var på väg att smälta bort!


Jag är ett ishav

Jag är ett ishav

 

Rosenmåsar, vittrutar

mäter mina vidder

 

I de yttersta smältande flaken

där fasta strukturer blir flytande

finns alger

 

Men i mitten härskar kölden

de stora stormarna

norrskenen

 

Och nätternas stillhet




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 845 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-17 12:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt
2012-09-21

  Jessica Ebbesson
Isande vacker naturskildring!
2012-09-17

  Palett
Vacker text !!
2012-09-17

    ej medlem längre
Tycker om denna fina dikt
2012-09-17

  surface to air
Åh vilken skön känsla jag får när jag läser din fina text!
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP