Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rarely

bleka tomma spröda skal
backlight motljus och damm

damm är smuts och döda hudceller

varför är det som är vackert så sjukt äckligt.



värme ånga ånger
dekadens kondensera:
tillstånd av förfall.


solkatter atomkatter

att känna din hand leta sig upp över min tunna hud
eftermiddagssolen som bländar mig genom persienner
att andas under tyngden av din kropp
stegen utanför, någon låser en dörr bakom sig
att låta fingrarna vila bakom ditt öra
precis vid ditt hårfäste




Övriga genrer av det där som känns
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-17 23:31



Bookmark and Share


  Jimmie Åkesson d.y.
Jag vill skriva dikter med dig och goera ett fanize och slaeppa en antologi och bara pussa pao dig tills mitt saliv eroderar dina ansiktsdrag. <3
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns