Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till att förklara för dig ord du kanske tror att du har ett hum om eller två, har jag tagit på mig uppgiften att förklara för dig att vad du än tror om dem, jag tror något annat.


Dagens förklarade ord 2012 09 18 - Vansinnig? Troligt?






Vansinnig? Troligt!

Vansinnigt roligt är det tillstånd som kännetecknar sådan lustighet då publiken, hur liten den än kan betecknas vara, håller på att skratta ihjäl sig och den bara kan räddas från att slå sig på knäna av ordern - Tvångströja på -.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-18 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP