Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte sådana där slagdämpande boxhandskar på mig då jag yttrar mig i mera verkligheten, Jag drar först och frågar ilsket innan jag skjuter fram axlarna och sedan fram igen innan jag avlossar orden.


Något litet om den primitiva människan







Jag kommer inte ifrån
den där ärliga känslan som fyller en
då man är osams

den att stod vännen bara vid ett stup
och man själv bakom den personen
hur lätt det skulle vara då

att råka som känslosamt putta
en smula på människan.
Att putta någon i tanken

är förstås mindre jobbigt efteråt
om man nu alls står kvar
för att kunna möjligt ångra sig.




Övriga genrer (Satir) av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-19 12:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jäkligt bra bara!!

2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP