Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här skrev jag för exakt tjugo år sedan!


Ur skuggorna

 

 

Ur skuggorna
lösgörs en skugga
och drar mot höst

 

Efter tusen år
släcks aftonsolen ut
i sakta glöd

 

Ansiktet svartnar
Fylls av stjärnor

 

Något stals från hjärtat
Kvar fanns saknad

 

Nu försöker man stjäla saknaden

 

Den är en nattfågel
mellan stjärnorna




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-19 15:14



Bookmark and Share


  vera gade VIP
tycker om bilden:
saknaden
är en nattfågel
mellan stjärnorna
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP