Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

treshold

och om tusen år ska jag stå inför
dig
klädd i röken från dina cigaretter
redovisa varje skråma
din blick har etsat i mitt skinn

jag ska ikläda mig din hud
slita ditt huvud bakåt
och älska mig
gränslöst

du ska se mig,
och du ska brinna under mina fingrar -

hudlös
besinningslös
ordlös

---




Fri vers av Moa Paulsson
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-19 19:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2012-12-07

  Annika Persson
Det är inte fel att bearbeta sig själv
i sina texter. Men det kan vara
bra, att komma en bit på vägen
för att slå sig fri och låta
persona komma fram lite mer.
2012-10-30

  Annika Persson
Vi har alla en däggdjursinstinkt.
Om du går för nära och förstör
kommer det en gång bli din
egen viltfälla för älgar.
2012-10-30

  Annika Persson
Allt det som du vill göra med någon annan
är inte ömsesisigt. Sök hos dig själv istället,
pressa fram dina ord och berätta vem du är.
Eller då dör du?
2012-10-30

  filicia
fan-tastisk!
du är så bra!
2012-09-21

  Evenoire
Asbra. Starkt.
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson