Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri kort-haiku, på uppmaning av Vera!

Nattfågel 


mellan stjärnor - 


saknaden 




Bunden vers (Haiku) av Björn Nilsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-19 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP