Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan av sommar kan påminna


Sommaren som gick

Ännu doftar sommarens
varma minnen

trots höstens andetag
och fåglars flyende
över himmelen

Än kan jag känna sommaren
som knackar på min axel
och låter sin solstråle
träffa min kind




Fri vers av Maiah VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-20 05:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
vacker i livet!
2012-09-24

  Änglaögon
Vackert vemod i dina rader.
2012-09-20

    Birgersdotter VIP
Ger en skön känsla
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP