Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte sådan att jag vågar, närma mig människor som sågar, klingan är så vass och jag är rädd om såväl nos som tass, så jag väljer att bara vara, en sådan där katt vilken undviker fara.


Cirkelsågens sång








Liv är likt porlandets skratt
skratt är som en påtagen hatt
en hatt kan säkert ha sin poäng

poäng vill fok sätta på andra
andra människor har fina ögon
ögon är som siden och sammet

sammet är stundom rött eller grönt
grönt är skönt och blått är vått
vått är havet och fullt av liv




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-21 00:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar texten. den är bra..*
2012-09-21

  Nanna X
fin cirkeldikt
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP