Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skriva hej

Jag vill skriva hej
Gör det inte
Hjärtat vill mer än någonsin
Men Hjärnan sätter stop
Jag vet att jag inte gör det
Jag vet att jag inte blir gladare av det

Sitter och dagdrömmer
Om vad som kan hända
Om jag bara skriver de tre små bokstäverna
Om att han blir min då

Men så är det inte
Jag vaknar till verkligheten igen
Och suddar bort de tre bokstäverna
Stänger av rutan
Och försöker glömma




Fri vers av losy
Läst 546 gånger
Publicerad 2006-02-10 19:15



Bookmark and Share


  kärleksbarn
ååååååh vad grymt jag känner igen mig här!
du får till det på pricken!
skitbra!
tack!
2006-08-18

    pauli
jätte bra!
själv valde jag att inte skriva, se framåt inte bakåt :)
2006-04-29

  yoyyo
skriv. sedan stäng av rutan, sedan glöm

men känner igen mig till 1000 ;)

gillar slutet. snyggt
2006-02-27

    Jukebox
fasiken, denna var mitt i prick!
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy