Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken kyla

 

Regnet piskar marken
och vinden blåser snålt
kring reklampelaren
och dess lättklädda damer.

Förföriskt blickar de ner
på oss som går förbi
huttrande i mössor
och gamla långkalsonger.

 




Fri vers av Anna H
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-02-10 20:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här var la goooo...och mysig...
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H