Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckligt Genomskinlig,

En grå nyans målad i tystnad
Där allt jag ser
Är minnet av dej
Där du fastnat bakom mina ögon som
Några ord ur en text


Du gör mig svag,
Och vägrar lämna plats
Åt nån av dem som hade kunnnat fylla hålrumet
En felande vinkel
Och jag suddas ut mot en bleknande gestalt
I dina ögon blir jag genomskinlig




Fri vers av sara,
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-02-10 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,