Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fallet jagar jag skuggor.

 

 

 

I fallet jagar jag skuggor
vacklar neråt

Jag formar ord av tankar
som jag slänger
efter dig

Och ljuset är så långt bort nu,
det tar evigheter dit

Jag känner en sådan avsky,
det tar flera år att falla ner

Ändå kan jag inget göra
för att stoppa den här
katastrofen

Jag bara jagar mina skuggor
i fallet ner

Orden jag kastat
bara studsar tillbaka
som ett eko av ett skrik.
Som ett eko,
som en dålig
repris.

För du lyssnade aldrig helt
du bara stängde ner

Och jag bara jagar fläckar på väggarna 
jag bara dansar till ohörbar musik

Så att låten aldrig ska ta slut.




Fri vers av entusiasm
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-25 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm