Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde måste ska.

 

 

Jag vet
alla desta borde
måsten


Så mycket jag borde
måste
göra

I jakten på räddningen ser jag på
de saker
som blivit ordinerade
med orden:
"Det här måste hjälpa dig".

Jag förväntas göra så mycket
som jag inte klarar av
så jag väljer att låta bli
tänker högt:
"Det här är inte jag".

Beroenden
Överlämnanden
Överkörd av
livet.

Borde.
Måste.
Ska.

Jag stänger av

Jag låter bli
det som ska hjälpa mig
för vissa saker 
bara måste man
ta tag i
själv

Eller
så tänker jag
att jag inte är värd
den räddningen som hoppet ger
Kanske tänker jag
att jag inte förtjänar

att må bra.
 




Fri vers av entusiasm
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-25 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm