Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den undrande må se min dikt 'Inuti en inuit' för att bättre förstå sammanhanget. http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1517607


Diktens källa

Diktens källa är ofta blygsam
En tanke i livet som liksom smygs fram
Och därför jag fotat - med sedvanlig flit -
Lappen som gav mig en inuit




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-27 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurliga ord som lockar till leenden. Tack!
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP