Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan historia!

 

 

Mörkret hade ännu inte
hunnit skingra sej.
Dimman låg fortfarande
som ett täcke över ängarna.
Skogen stod mörk och tyst.
Jag andades lugnt,
njöt av den tidiga morgonen
och förberedde mej
för dagens arbete.
Ljuset från bilens strålkastare
lyste en bit framåt på vägen.
Plötsligt sköt fyra skuggor,
svarta som natten,
ut som pilar mellan träden.
Tvärs över vägen,
i en rasande fart
sprang fyra väldiga,
massiva vildsvin......
Jag bromsade hastigt in.
Alla sinnen va på helspänn.
Skulle det komma fler?
Nej...jag kunde lugnt köra vidare.
Skrattade tyst för mej själv.
En sådan historia!
Den måste jag berätta för barnen.
Ett spännande höstminne,
som kunde ha gått illa,
men slutade lyckligtvis bra.




Fri vers av ResenärGenomLivet
Läst 284 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-09-28 15:39



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jag mötte konstigt nog fyra st för 1 år sen cirka, dom tittade på mig några sek. & försvann..
2012-11-16

  Lena Själsöga Keijser
ja de bjuder oss upplevelser
och du förmedlar deras gåva
2012-10-03

  Siggesdotter
Tack för en spännande och välskriven historia, värd att berättas - även for oss "barn" (skrattar)
2012-10-03

  Bibbi VIP
Så väl att ingen olycka hände.
2012-10-02

  Lars Hedlin
TAck för en mycket fin historia!
2012-10-02

  Linda CH VIP
Du beskriver mötet äventyrligt och spännande. Skönt att det slutade med visuell kontakt.
2012-10-01

  Chawa VIP
En sån hårresande historia! Vildsvin är inte att leka med...
2012-09-30

  ULJO
Fin berättelse, tack för den. Tur att det så bra som det gjorde trots allt
2012-09-29

  Maj-Lis VIP
Tur att de inte kom flera
2012-09-29

  anits VIP
Skönt att det gick bra, att köra
på ett vildsvin kan sluta riktigt
illa
2012-09-29

    ej medlem längre
Oj...lite skrämmande..vilken upplevelse..du delar
2012-09-29

  Ljusletaren
Vackert skildrat om skogens faror.
Tur att vi inte har dessa vildsvin uppe hos mig ... fast vi har andra djur som kan hoppa fram ;.)
Skönt att det gick bra för dig och att det inte kom ännu mera vildsvin/kram
2012-09-29

    ej medlem längre
Slutet gott allting gott. Vilken tur och vilken upplevelse.
2012-09-28

    ej medlem längre
Spännade möte, måste delas med av...
2012-09-28

    ej medlem längre
vårt nästa högvilt! så skönt det slutade bra..
2012-09-28

    Ken Cassel
Ja, du måste vara rädd om dig, vännen

Vi behöver dig här på sajten...:)
2012-09-28

    ej medlem längre
ja tur att det gick bra ..

kram ...
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet