Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosex år

 

I 26 år har jag nu levt
andats

Under 26 år har jag drömt
längtat

I 26 år har jag funderat
grubblat

Ja i 26 år har jag utvecklats
till den jag är idag

en självständig människa

andandes längtan
ur djupaste funderingar

Efter 26 år är jag
en fullfjädrad drömmare

 




Fri vers av Anna H
Läst 1283 gånger
Publicerad 2006-02-11 09:05



Bookmark and Share


  Roger VIP
Grattis Anna, nu är det bara resten kvar ;)
2006-02-12

    Bodil Sandberg
Vilken mysig text...och igår fyllde min äldsta dotter 30 år...vi var till henne idag...med tårta o presenter...och nu vill jag önska dig grattis...GRATTIS!!!!!
2006-02-11

  Smultris
Fullfjädrad drömmare... Fullfjädrad poet, vän, människa.. Ja, allt...

Grattis, Anna;-)
2006-02-11

  Rachel Roth
längre än så tror jag faktiskt om dig...

Stort Jätte Grattis!
på din födelsedag

och tack för att vi
får följa dig i dina
tankar och funderingar
både genom dina dikter
men också kommentarer!
2006-02-11

  Daniel_78 VIP
Jag chansar och gratulerar på bemärkelsedagen! =D
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H