Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN MÄNNISKA SOM EN BÄCK

skall helst porla

av liv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 154 gånger
Publicerad 2012-10-01 08:46



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
KM, egentligen var dikten färdig... Mvh S-E
2012-10-01

    ej medlem längre
och inte av gammalt träck.
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld