Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordkonstnären



Som den skicklige ordkonstnär du är
skrev du om
mig
mitt liv
min längtans melodi
i moll




Fri vers av surface to air
Läst 332 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-10-05 10:45



Bookmark and Share


  Trazan
Tranströmer, har skrivit en text,
som finns på en platta på gatan i v-ås.

Minns inte riktigt, den säger att orden talar inte,
rådjurets klövar talar.

Kanske det hon/han skrev om i moll?
Eller kanske det är något högre.

Jag tyckte denna dikt/ord var mycket mycket bra!!
2012-10-19

  Annika Persson
Att skriva om någons liv är inte
bara att vara ordkonstnär, utan man
måste känna människans väsen
och reaktionsmönster, de bottnar
och höjder, som vi omfattas av.
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air