Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hål i mitt hjärta


Av alla de hål som finns i mitt hjärta

så upptar du med din existens det största.




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 505 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-10-07 15:36



Bookmark and Share


  Madelene Edlund
Gillar det koncisa, det reducerade, hur du fångar och levererar.
2012-12-08

  Federico Romano
Saknar dina ord.. Var är dom..
2012-11-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt o välfångat, minimalistisk maximalism
2012-10-25

  Maria T
Saknad
2012-10-13

  LenaJohansson VIP
man får fylla hålen med rätt "saker"
2012-10-13

  Federico Romano
Ibland är saknad för stor för att beskriva, & omöjlig att förklara..
2012-10-13

  Annika Persson
Om hålet inte är biologiskt
kan det väl läkas med att vara trevlig.
2012-10-13

  Sebastian Noll
Användningen av hål/tomrum och existens är briljant. Men det döljer inte smärtan. Utan framhäver den. Applåd!
2012-10-10

  Svirran
Dikten handlar om stor saknad efter en älskad person. Fick frågor om dikten därför berättar jag. Det e bra med frågor. Jag berättar gärna. Tack för kommentarer.
2012-10-08

  ResenärGenomLivet
Hål i hjärtat är väl inte bra...?
2012-10-07

  Federico Romano
Hål bör fyllas så fort dom uppstår..
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran