Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"P.S. Ni har mail";-)



Jag har en längre tid varit "offline" på Poeter.se. Bara kikat
in här lite då och då. Men - jag har inte glömt detta forum,
inte heller alla fina skrivarvänner.

Min tillvaro innehåller sedan en tid tillbaka en rad skiftande
grejer som gör att orken/tiden/förmågan/inspirationen för
mitt poetande inte vill komma fram. I dagsläget har jag ingen
aning om när jag "är på banan igen" - men när det är så dags
lär ni upptäcka det.

Det ligger mängder av meddelanden/brev/kommentarer på
texter, i min inkorg här - men "något fattas mig"...jag vill höra
av mig med personliga brev till er alla, men får liksom inte upp
den där tråden. Jag är mycket påverkad av de svåra förluster som
genom flera närståendes dödsfall drabbat mig, sorgen måste
få ha sin tid. Är pga detta inne i nya faser i livet som gör att jag
försöker hittas en så bra balans som möjligt.

Så - nu vill jag på detta vis säga STORT TACK! Era uppmuntrande
kommentarer på mina texter + trevliga brev jag fått betyder
SÅ mycket. De är som gnistrande pärlor:-)

Önskar er hela gänget en fin fortsättning på hösten som snart
ger plats för vintern - något som gillas av mig. Vita vidder, snöklädda
träd, knarret under skosulorna, norrsken & kylan som biter i huden -
det är för mig sann lycka!

Allt gott till er alla!

Anitha









Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 494 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-10 08:39



Bookmark and Share


  Jack_iX
Mina bästa önskningar till dej o det arbete o den fas du går igenom.
Värmande tankar o ta väl hand om dej !
2012-10-15

  Lars Hedlin
Kram och tack vännen........
2012-10-12

  Osvalds_Dotter VIP
Tack för din text :)
Roligt att se dig igen och som sagt,
inget dåligt samvete. Livet kommer
emellan och det är som det ska.
Inspirationen kommer och går -
så är det bara.

Kramar
Jenny
2012-10-10

  ~Leonardo~
Samma här...har själv haft en väldigt lång lågkonjuktur, kul å se dig igen!
2012-10-10

    Max Poisé
Låt inte samvetet styra! Alla har vi lågkonjukturer i vårt skrivande. Ser fram emot när du är tillbaka..

Kramar

Max
2012-10-10

  M M Mannheim VIP
Jag tycker inte att det är något problem med din inspiration, du fick ju ihop denna underbara poesi.
Tack Anitha att jag får njuta av ditt vackra ansikte när du tycker att din inspiration saknas.
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen