Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath repris


Grå dag

isvatten droppar
guldträden sträcker sig mot

ensam skata flyger

             *

kryssar bland pölar
lapphund släcker törsten

fingrar som vitnar

            *

någon har drabbats
och ber om förtröstan

i regnbågsljuset

 

© Eva Langrath 2009




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 663 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-10-10 21:04



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2012-10-12

  walborg
Fina ögonblicksbilder i text och i bilden
2012-10-12

  aol
verklien ord som borrar sej in, bra skriftat vännen,
2012-10-10

  Bibbi VIP
Begrundar dessa djupa och tänkvärda ord.
2012-10-10

  Sonja Sidorow Lapington
text mellan raderna....talar
2012-10-10

    ej medlem längre
Som alltid säger dina ord mer än man anar. Där finns känslor mellan raderna och tankar som lämnar eftersmak. Tack Eva du är en mästare!
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP