Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till kvinnan



Du är som en drog
man inte kan vara utan

du gör mannen lycklig
bara genom att finnas till

utan dej blev livet tomt
du är som en nyttig drog.

Tack




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-11 08:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)))~Härligt!
2012-10-14

  anita VIP
Skrattar gott....Mycke bra skriven...
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson