Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till att börja med förlåt för jag är dålig på att läsa/kommentera men twitter och instagram tar mycket fokus:D Denna text började med att jag vaknade med en fras i huvudet "kommer vi att älska" märklig fras de innehöll så mycket. En melodilinga från typ


Kommer vi att älska?

Var rädd om dig, skydda dig så du kan njuta av stunden nu
Våga älska, våga ta för dig av närhet det förtjänar du
Och när du ser det framför dig, vad ser du då?
Tänk en ny tanke, varför skulle det inte kunna vara så?

Kommer vi älska? Kommer vi äska igen så som vi en gång gjort
Och när du lyfter blicken ser du molnen som närmar sig månen obegripligt fort
Ska vi älska, kommer vi att älska snart
En skiljeväg, något avslutas samtidigt som det är en start

Lyssna på rösten som viskar kärleksfullt som bara du kan höra
När du bara har frågor ska du lyssna på rösten sen vet du vad du ska göra
Och kaffet rinner ner i bryggarens kanna
Du har redan betalt för varje rörelse som nu gör det omöjligt att stanna

Kommer vi älska? Kommer vi få ligga? Kanske är det inte så svårt
Kommer vi älska, kommer vi att ligga, valet är ditt lika mycket som vårt
Men var inte rädd det finns en beskyddare som står vid din sida
Kommer vi att älska, kanske vi kommer älska precis som vi kommit att strida

En värld öppnar sig och du kan kliva in ingen får någonsin se
Det finns inga garantier, men höstens löv faller tills den dagen då du börjar att le
Och du kan söka lavendel bakom draperier, låt dom titta
Det har redan dukats och den som äger dig har bestämt var du ska sitta

Kommer vi älska, det rymmer så mycket så många olika trådar det broderiet rymmer
Kommer vi älska, kommer vi få ligga? Det finns två världar just nu när det skymmer
Du vet att du vilar tryggt om du lyssnar på din beskyddar, gör som du blir tillsagd bara
Kommer vi älska, kommer vi ligga, allt kommer när tonen i din röst får svara

En nivå i taget, från djupet ska det eka upp och bli ljusare, låt inte den tonen lämna din röst
Det är nu du kan älska för första gången på riktigt, älska så som livet älskar höst
Inga rädslor bekräftas, du blir bara naknare och naknare i ditt val, nyckeln har du
Så ska du stanna kvar, eller ska du fortsätta din väg, ska vi älska nu




Fri vers av PPQ
Läst 539 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-11 09:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra ...
2012-10-11

    ej medlem längre
Fint! Att älska...och bli älskad...igen...:) kram
2012-10-11

  anita VIP
Så gripande ...Mycket bra skriven
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ