Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När känslorna exploderar under ytan står vi och tittar på.

Jag känner mig

instängd

utslängd 

allt på samma gång

 

Känslorna bankar hårt

så hårt som bara ett hjärta kan 

göra

när det är på väg att

Explodera.

 

Och jag vet

att slutet kommer komma

snabbare än vad någon kunde tro

och det kommer leda till en

fulländad

katastrof

 

För känslorna bankar alldeles för hårt

precis vid ytan

precis vid gränsen

för vad en människa tål

 

Så om någonting skulle gå fel

i detta scenario

är det oundvikligt 

ett nödvändigt slut och

en början på en

iskall vintertid 

som sveper iväg oss och 

får hjärtat att stanna 

 

Med känslorna som bankar på precis

under ytan.




Fri vers av entusiasm
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-11 11:18



Bookmark and Share


  Fru Intighet
<3
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm