Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/1AnIBxAkZJSfAMn4Hz4omh


Mörka himlar

Visst finns det dagar när du går omkring
osäkrad
skör
och
laddad

Dagar när mörka himlar
ramar in
dig
Kvällar

stjärnorna ser ut att lysa
extra klart
men du vet att
det inte angår
dig
för i dig har ljuset slocknat
och kanske skriver du
en anteckning innan
natten åter
hämtar
dig
Att dina vitsippsdagar
nog är räknade
trots
allt




Fri vers av surface to air
Läst 377 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-10-11 17:55



Bookmark and Share


    lenakarin
Vackert..
Vitsippsdagarna räknade.. Sorgligt sakligt.
Bl a det som gör dina dikter så starka, nästan Hemingwayskt fast mkt vackrare
2013-01-16

  Lena Själsöga Keijser
dina ord talar så starkt
2012-10-16

    ej medlem längre
Jättefint!
2012-10-16

  Juliusz Wilczynski
Riktigt bra jobbat med att fördela orden på raderna, särskilt från "atten åter"
2012-10-11

    ej medlem längre
vackert som en sommaräng
som hösten glömde
i vetskap om
att styrkan ändå fanns
2012-10-11

  Drömfångare
Sorglig och vacker.
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air