Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sadness is a blessing, sadness is a pearl, sadness is my boyfriend, oh sadness I'm your bird.


DET KOMMER GÖRA ONT

ibland MÅSTE det få göra ont
för du är inte gjord av plast!
du är din egen mjuka människa
med en mjuk mjuk själ
ibland GÖR det ont
annars hade du inte varit på riktigt
lilla älsklingen min
det är vad det går ut på ja
det KOMMER GÖRA ONT
om du nu ska leva!





Fri vers (Fri form) av ester.b
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-11 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b