Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. "Men det var våra synder han bar, våra sjukdomar dem lade han på sig" "Genom han sår har vi blivit helade"


JESUS BAR VÅRA SYNDER OCH SJUKDOMAR

till korset


där dog Han

i vårt ställe, därför


helas vi genom Hans sår.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-15 07:20



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Njaa Lina, nu överdrev Du väl ändå..? Mvh S-E
2012-10-19

    Lina Persson
Kära Sven-Erik
Jag läste precis din dikt och blev mycket förvånad.
En tvååring skulle märka att det bara är bullshit. Geez
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld