Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bäst jag är beredd...

 

Det suger till i magen
av längtan
när jag ser spåren
Du lämnat efter dej.
Oavsett årstid
finns det alltid saker
som påminner om Dej.

Ljuset en tidig sommarmorgon
som får mej att vakna...
Regnet som slår mot rutan
och dropparna som sakta rinner nedåt...
De första snöflingorna
som får mej att dansa som ett barn...
och vårens ljusgröna färger
som säger att livet börjar om igen...

Det är snart dags, eller hur?
Det är inte frågan om...
utan när Du kommer tillbaka...

Det är bäst jag är beredd...




Fri vers av ResenärGenomLivet
Läst 264 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-10-15 18:04



Bookmark and Share


  Maria T
vilket sug av längtan
2012-10-22

  Anya VIP
Fina bilder målas upp! En fin väntan på DU!
2012-10-18

  Lars Hedlin
Rader som säger att nåt kommer att ske!
2012-10-17

  bittemi VIP
Vacker längtan du förmedlar!
2012-10-16

    ew
Din väntan, ditt sökande känns positivt och ljust - jaget träffar även mitt jag - "...jag är beredd" ger öppning mot framtiden och hoppet som alltid lever...
2012-10-16

  Chawa VIP
Fint så fint...och gott!
2012-10-16

  Ljusletaren
Du har skaldat om den ljuva snön ... mjukt, vackert och förväntansfullt!
Utlovas lite snö hos mig idag *hurra* /kram
2012-10-16

  Bibbi VIP
Så fin.
2012-10-16

  anits VIP
Mycket vackert och längtansfullt skaldat
2012-10-16

  Rise Little One
Positiv tänkande ...
2012-10-15

    ej medlem längre
Underbar text om längtan och väntan.
2012-10-15

    ej medlem längre
en mycket bra text! gillar denna..
2012-10-15

    Ken Cassel
Ja, spår lämnar vi alla efter oss, vännen

-:))

Bra skrivet!
2012-10-15

    ej medlem längre
Så längtansfullt vackert ...
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet