Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i alla dagars snåriga funderingar

Knarrande känslor
Är det rätt att känna så?
Haltande strängar
Dränkta i gårdagens rester

Hur ska jag yttra mig?
Det knakar inom mig
Knakar i mitt skelett
När min kropp försöker
Försöker dra ut mina senor
Bästa vore att säga som det är

Stampar stampandes
På samma yta
På samma plattform
I samma kalla duggregn
Även den här gången
Även den här dagen

Underkastelse
Kastas under
Under en rädsla
Förvirrande irritation

Känns det bäst för mig
Så kanske det känns bäst för dig?
När du vet hur det känns för mig
Så kanske jag även förstår
Förstår hur det känns för dig?
Om du berättar för mig
Om jag berättar för dig
Hur du
Hur jag
Hur vi
Känner

Skulle kunna ta det så långt
Eller bara avbryta helt

Kastar mig under
Kastar mig under mig själv
Jag låter mig själv snubbla
Men måste låta kroppen
Låta kroppen stå
Upprätt
Rak i ryggen
Ärlig och stark

Dränkt i gårdagens frågor
Uppfylld av dagens svar
Vilse i alla dagars snåriga funderingar

Vandra tillsammans
Är min syn
I min röriga vy
Stå tillsammans
Är min tro
I mitt veliga jag

Ska vattna
Och låta det gro
Grödorna guldknoppar ska få
Och jag ska låta dem stå
Stå tills vinden tagit dem
Så länge ska jag låta dem stå
Så länge...




Fri vers av MissCaylin
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-16 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin