Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en plastpåse från ICA

mitt hjärta i en plastpåse från ICA
varmt och glansigt och alldeles levande
handtagen skaver i min hand när jag räcker över skiten
och förlåt
att jag inte hann slå in det finare




Fri vers av ester.b
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-17 20:36



Bookmark and Share


  cilax VIP
kaxigtvackert
2012-10-17

    ej medlem längre
smashy-groovy; typ
2012-10-17

  Po VIP
tjusigt och det är innehållet som räknas
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b