Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existentiell längtan

Mina längtanstankar
bli starkare
för var dag som går

En svårdefinierbar längtan
som genomsyrar allt 
som är mig:

Kropp - hjärta
Sinne - själ

Irrar runt
Irrar runt

Lever som i ett vakuum
ett tyst varande
i kosmos

som lugnet före stormen
ungefär


Hela mitt jag skriker
som i förtvivlan
efter något
men jag vet inte vad 

-

jag vet inte vad det är
som fattas mig

 

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-17 21:32



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
En balanserad,, o-balanserad text...
Texten förmedlar en bild av en "sökare,, vandrare,,"
Söker efter målet,, livet,,
Eller är det vägen mot målet som är livet.
Är Vägen målet?

Tackar som jag fick av din text!
2012-10-18

  Ninananonia VIP
Så känns det ibland..
2012-10-17

    ej medlem längre
Funderar. Om man söker efter något är chansen stor att man aldrig hittar det. Men om man ger upp sökandet och bara är? Då blir man inte besviken om man råkar hitta något...

<3
2012-10-17

    ej medlem längre
Skärande tomhet :(
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl