Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan med lätthet tänka sig hur känslorna spelar inom en människa som råkar ut för de mest underliga av öden. För att inte tala om hur en flintastek måste känna sig. Ta en sådans känslor i visst beaktande.


Dagens förklarade ord 2013 03 05 - köttdisken







Köttdisken
är ett relativt läskigt ord.
Eftersom det känns så svårt att tänka sig att man skulle behöva diska köttet före beredning.
Men jo, så blir det ibland.
En kvinna, jag vill inte här nämna hennes namn, tappade tre gånger samma eftermiddag ner flintasteken i diskvattnet.
Det var mellan försöken att steka den kan man väl säga, ja och att den råkade hamna på golvet ett par gånger också.
Detta kunde precis lika gärna ha hänt en man fick jag höra någon säga.
Men en man kan simma, det kan inte en flintastek.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 447 gånger
Publicerad 2013-03-05 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP