Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur än nätter varsamt faller

Riv här

stretande fjolårsfjun

eller kanske bara vandra vilande

som om ensamheten finge sina andetag

som sol över ensamna månar

med barnabena dinglande

 

Hur än nätter varsamt faller

 

så var det bara jag

sakta stegande över himlavalv

 

men ändock




Fri vers av Yrre VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-19 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålandeskrift
härlig att läsa
och med en
väldig titel
av ordälskan
2012-10-20

  Hanna Mari Wallin
tycker om!
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP