Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon säger:

"Jag drömmer om att du aldrig ska sluta leta eter mig."





tomma ögonblick snäckskal tomma gevärshylsor
sockersöta sommarklänningar

om jag skulle berätta för dig om blodet och värmen skulle jag börja i fel ände
jag skulle säga

epidemier fräknar tusen döda sjöfåglar

jag drömmer fortfarande om dig
men det här är inget sätt att leva
jag vill försvinna inom mig utom dig (under dig)

drömmarna är som blekta spruckna trasiga skor (läppar)
jag älskar dig je t'aime

vi flyr under oss själva och glömmer bort

vad det egentligen handlar om.

***

bakgrundshistorien försvann bakom ditt hår
drunknad i stickande saltvatten
dömd till en evig tillvaro utan ljus

***

om jag kunde skulle jag följa ditt varenda steg (lögn)

jag drömmer fortfarande om dig
men den sötsliskiga febervarma tomheten avslöjar sig själv i tusen nyanser
allt som en gång var jag

jag hoppades att allt skulle sluta på ett annat sätt (färglöst)




Övriga genrer av det där som känns
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-20 11:32



Bookmark and Share


  Jimmie Åkesson d.y.
Jag blev på riktigt upprörd när jag stördes under läsningen. Bra skit. Bildbomber bättre än bilbomber överallt. Skulle jag välja en favoritdel skulle jag citera allt. Ge mig mer. <3
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns