Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirklar

ge mig min tystnad
igen

ge mig min ensamhet

integritetens tröskel är kompromissad

ge mig min tankefrihet
tillbaks

medvetenhet om det yttre.
är problematisk.

det behövs en okunskap om den yttre världen
för att uppnå ett inre fokus och en inre förmåga

Så att en formbarhet uppstår
Där kontrollen inverterats till öppenhet för tankar
av viss morfologisk karaktär.

Istället för att söka

blir jag det sökta

och under ideologiska antaganden om kontext uppnås nya sanningar.




Fri vers (Fri form) av PolyMathWolverine
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-22 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine