Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstoringsglas

jag vet inte var, men det viskar och ropar
behöver uppmärksamhet, men svaren saknas
startar en brand med en droppe vatten som torkade i solen
genom ditt förstoringsglas

du ropar och viskar, jag vet att det är till mig
jag önskar att jag inte hörde
kan inte låta bli att lyssna
skogen du regnade torkade du upp och satte i brand
du vill att jag ska släcka
men månen är för stark

du ropar för lågt, viskar för högt
för att jag ska orka
vill att jag ska känna ditt regn
men det brinner för starkt, svider för hårt
vill lämna mig tyst och ifred




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-22 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium