Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avklädd

 

 

Avklädd ifrån allt det gamla,
står hel och utan fasad.
Elden bränt bort alla misstag,
borta är mitt mänskliga skal.
Ljuset genomlyser min varelse,
jag kan inte gömma mej.
Men jag vet att allt det mörka
var det som Du tog på Dej.
Kärleksfullt ser Dina ögon.
Tryggheten finns i Din famn.
Frihet - jag är inte rädd mer,
där får jag mitt rätta namn.
Jag har nu kommit för att stanna
och aldrig tillbaka se.
Livet det har just börjat,
jag är inte ensam mer.




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet
Läst 278 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-10-23 08:07



Bookmark and Share


  Oscar Stolpe
Vackert!
2012-10-29

  Lars Hedlin
Härlig underbart i livet!
2012-10-25

  kerstin skriver VIP
kanske är det när man är avklädd som man kan få insikterna, avskalad. utan från alla föreställningar. jag tänker på en bok jag just läst "någonstans inom oss", där ljuset kunde få finnas först när man släppt taget och accepterat och där kärlekens gränser kändes oändliga, eller rättare kanske där kärleken inte hade några gränser.
förlåt om jag spårar ur lite från din text, men den fick mig att fundera mera.
tack.
2012-10-23

  anits VIP
En mycket stark och insiktfull text
2012-10-23

  Chawa VIP
Insiktsfulla fina ord...
2012-10-23

  DrZappa VIP
Doktorn gillar livserfarenhetens tonfall
2012-10-23

  Maj-Lis VIP
En djup och vacker text
2012-10-23

    ej medlem längre
En vacker text som föder känslor.
2012-10-23

  Bibbi VIP
Underbart ljuvlig.
2012-10-23

  Rise Little One
Någon form av insikt...
2012-10-23

  Lars Hedlin
Förmedlar känslor på djupet!
2012-10-23

    ej medlem längre
ljuvligt
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet