Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramper

skin
hud

blåtonad blek vit

istället för att förstå förstör jag

kramper dubbelvikt kropp

jag är ledsen för alla känslor
jag är ledsen för alla ickekänslor
jag är så fruktansvärt ledsen för allt

lägg dig ner bredvid mig nu

mellan lakanen och mörkret kan vi glömma bort allt vi aldrig sa




Övriga genrer av det där som känns
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-25 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns