Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag inget att skriva om

därför skriver jag

inte.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 175 gånger
Publicerad 2012-10-26 04:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En oxymoron.
2012-10-28

    ej medlem längre
finito!
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld