Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskensljummen höstnovell

jag gick hemåt i natten

temperaturen låg på runt minus två

 

inte många andra ute

 

en gatulykta (?) lyste upp träden

på kyrkogården

bland alla gravstenarna

reste de sig stolt

träden

alltid lika skugglika

 

gick förbi

snabbade envist på med stegen

kom fram dit jag skulle

hem

låste upp lägenheten

skyndade in i värmen

kände mig mer fridfull

avslappnad

hemmastadd

-

om jag tittar ut från mitt fönster

ser jag hur träden vakar

över alla de som en gång levt

sakta

vajandes i vinden

väntades

på nya

tillskott,

nereboende,

...

på mig?

 

© 2012 Celticgirl

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 423 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-28 00:02



Bookmark and Share


  Millan1
Bra och berörande skrivet!
2012-10-28

  Sebastian Noll
Längtan efter att vara en del av världen. Dags att sova för mig.
2012-10-28

    ej medlem längre
Visst är det så. Det är livet.
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl