Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig att sluta

Jag ska aldrig sluta leta efter dig

men ibland är jag bra nära att ge upp

vill sluta leta, gå hem och bara ta en kopp värmande te

Slappna av,

slippa tänka - alldeles för många tankar

som inte tjänar något till

 

Du kommer förbli lika borta ändå

vare sig jag tänker eller inte

 

Kanske blir det lättare att leva med ensamheten

om jag inte tänker

lika mycket

 

Försöker förstå;

spelar upp alla minnen gång på gång

igen...

 

Kanske måste jag sluta?

Vissna tankar hjälper aldrig till

de tynger snarare ner

ännu mer.

 

men kommer inte sluta söka

inte sluta försöka 

utan alltid göra mitt bästa

 

Varför ska det vara så svårt

att finna en förlorad vän?

 

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 410 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-28 10:28



Bookmark and Share


  Millan1
Ensamheten kan vara svår, så svår...
2012-10-28

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Svårt att släppa taget om det förflutna, trots att man ibland måste för att kunna gå vidare. Bra om detta!
2012-10-28

    jamming223
Stark och berörande text. Känner igen mig. Kram.
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl