Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskenets skimmer

Krispiga vindar river lätt på hud
Vandrar ut under det stora blå
Stjärnor sakta tänds som lanternor över mina steg
Jag stannar
Blickar uppåt
Den stora friden träder fram
Jag andas in
Fylls på
Sveps med ännu en gång
I månskenets skimmer




Fri vers av Anira
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-28 17:06



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vacker
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira