Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mundane (I stillhet)

Ute har solen redan gått till sängs

Bakom mörka moln

kommer månen strax stiga upp

gå sin tysta rond i natten

-

Lyssnar på pianomusik

frostbiten och kall

som jag blev

Innan

när jag var ute och gick

skulle handla

förnödenheter…

 

mat på bordet måste man ju alltid ha

även när man helst av allt bara

vill borra ner sig

under alla sina täcken i sängen

och stanna där tills våren nalkas igen

gå i ide - slippa vintern

slippa kylan

slippa isåkehalkan

som kommer efter

snön

 

Slippa årets Vinterdepression

...

Pianoklink i kvällningen

är

avslappnande och bra

Kommer att somna lätt i natt

även om kylan gör sig påmind

via springorna i fönstret

isoleringen har visst lossnat på sina ställen

ja, vad gör man...

 

lyssna på musik är en bra genväg

om man vill tränga undan de bekymmer

som envist ger sig till känna

lite fler för varje dag

 

jag rekommenderar att lyssna på vemodigt pianoklink

även om det kan ha motsatt effekt

så fungerar det alltid för mig

jag blir så lugn och avslappnad

i min ensamhet

...

så stilla

så stilla

 

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-28 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...pianomusik kan vara väldigt varierande...vackert..
2012-10-31

  Ninananonia VIP
Tycker om..
2012-10-29

  Millan1
En realistisk vardag.
Vinter, kyla depression,
ja vem är inte där?
Lite pianoklink kan nog behövas!
2012-10-28

  hansensson
Vackert, stiligt, närvarande.
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl