Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
29/10 namnsdagsrick till Viola, av anakreon, fick inspirera till min kommentar.


Kritik på en text (880) i form av en rick







Finstämt om kärleken till musiken
kärleken som ej gör en sviken
sådan den är och Mahler
klädd i sockor och sandaler
badandes i toner från Årstaviken




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-30 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP