Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten upplysning! Jag har diagnos fibromyalgi. Finns inget känt botemedel. Man får lära sej att leva med det.


Nyfikna du

 

Jag har gått i så många år
och haft ont både här och där.
Det sista året i knän och fötter
men ej hittat orsak till mina besvär.
Doktorn har letat både högt och lågt,
röntgat och gett mej tabletter.
Men inte heller träning har gett resultat,
bara en massa oroliga nätter.
Till sist gick jag med på att prova en kur
av ett välprövat kosttillskott.
Döm om min förvåning, efter bara ett par veckor
märkte jag hur gott jag mått.
Värken den har försvunnit nästan helt,
jag kan röra mej i princip som jag vill.
Jag kan ut och vandra mycket mera nu,
jag vill inte sitta still.
Tror inte det är tillåtet att här göra reklam
för medlet som hjälpt mej så bra.
Men om du vill veta, nyfikna du,
så sänd mej bara en rad.




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-29 19:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör mig!
2012-11-01

  Lena Själsöga Keijser
ja fina
det finns vägar

gläds med dig
2012-10-31

  Bibbi VIP
Min fibromyalgi försvann efter amalgamsanering.
2012-10-31

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Härligt skrivet och verkligen kul att det fungerar medlet.
2012-10-30

  Ljusletaren
Här med en med fibro ... är det alger som du äter eller ...
/kram
2012-10-30

    ej medlem längre
Vad glad jag blir för din skull

allt gott till dig ...
2012-10-30

    ej medlem längre
jag minns hur jag itvingades en massa antipsykotiska medel och blev stel som en gammal man, när jag sedan blev fri från medlen blev jag lätt som en fjäder, O vilken lycka det var, och vilken grymhet läkemedelsföretagen kan utsätta oss för. Nu är ju din dikt åt andra hållet, men jag tycker mig ändå förstå känslan.
2012-10-30

  anits VIP
Underbart att du funnit något som hjälper
nyfiken blir jag vad det är när jag har samma
problem
2012-10-29

  Chawa VIP
Ja det är från naturen vi finner vår läkning...strukturer som kroppen känner igen.
Kul dikt!
2012-10-29

  Änglaögon
Roligt att du äntligen fått livkvaliteten tillbaka...
2012-10-29

  Lynx63 VIP
Å vad jag blir glad för din skull
Kram
2012-10-29

  Anya VIP
Men vad skönt att du hittat nått som hjälper!
2012-10-29

    ej medlem längre
Så glad jag blir för din skull att du hittat nåt som hjälper dig. Tack för att du berättade.
2012-10-29

    ej medlem längre
Vad härligt att du hittat nåt som hjälper dig. Det är så många som lider i det tysta. Du skriver så fint.
2012-10-29

    ej medlem längre
underbart läsa om denna förändring, tack för att du berättar..
2012-10-29

  M M Mannheim VIP
Mycket intressant skrivet om fibromyalgi. Har själv fått diagnosen på en smärtklinik i Stockholm...så gärna skriv mig en rad om kosttillskottet.
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet