Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man skulle också kunna tänka sig denna korta lilla sak som ett tänkespråk, om man så vill.


Dagens aforism 2013 03 17






En kock, kokerska
låter sig sällan avspisas!




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-17 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP